Pannon Takarék hitelakció

A takarékszövetkezeti integráció révén létrejött a Pannon Takarék Bank Zrt. Új pénzintézetként igyekeznek kedvező kölcsönökkel megjelenni a hitelpiacon.

Az egész ország területén folyósítják orvosi-fogorvosi vállalkozások részére ingatlan-, és / vagy eszközvásárlásra az MNB 2,5 %-os kamatú (THM is ugyanennyi) növekedési hitelprogramja terhére a kölcsönöket.

Budapest kivételével az ország többi részére tovább 0 %-os kamatú (THM is ugyanennyi) kamatozású kölcsönt is nyújtanak az idei év végéig. A megvalósítás helye legyen Budapesten kívül, azaz a vállalkozás székhelye lehet budapesti.

Mindkét kölcsönhöz három feltétel kell:
- a vállalkozás ne legyen veszteséges,
- a vállalkozásnak ne legyen köztartozása,
- a vállalkozás tulajdonosa készfizető kezességet vállaljon a vállalkozás tartozására

A készfizető kezes annyiban más, mint a kezes, hogy ha az adós nem törleszt, a hitelező nyomban behajthatja a tartozást a készfizető kezestől, míg a kezestől csak akkor, ha a nemfizető adóssal szemben előzőleg már lefolytatta a végrehajtást/felszámolást.

Előkészületben van egy praxisjog-vásárlási hitelkonstrukciójuk is. Természetesen más ügyben is rendelkezésre állnak - lakásvásárlás, csok, személyi kölcsön, számlavezetés, befektetések, stb.

Fiókok egyelőre csak Budapesten, Pest, Komárom-Esztergom, és Győr-Moson-Sopron megyékben vannak, azaz a hitelkérelmeket - a megvalósulás helyétől függetlenül - egyelőre csak ezeken a helyeken lehet beadni.

Érdeklődése esetén az Önhöz legközelebbi fiók helyéről Papp Tünde kirendeltségvezető tud felvilágosítást adni a papp.tunde@pannon.takarek.hu email címen, vagy a 06306203553 telefonszámon.